Windows Mobile training for Imagine Cup 2010 greek competitors

Σήμερα έκανα 2 ώρες training για Windows Mobile στο Innovation Center της Microsoft. Είδαμε αρκετούς συμμετέχοντες του Imagine Cup, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!

Στην παρουσίαση, είδαμε 2 προγράμματα:

  • e-Home Mobile
    Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για την απομακρυσμένη διαχείριση της θερμοκρασίας και της φωτεινότητας των δωματίων ενός σπιτιού. Βέβαια παρουσιάζουμε μόνο το UI. Επικεντρωνόμαστε στα Windows Forms του .NET Compact Framework 3.5 και στον SQL Server Compact 3.5 SP1. Επίσης στο τέλος του παρόντος άρθρου μπορείτε να δείτε ένα webcast με οδηγίες για να το φτιάξετε!
  • CheeseGame3
    Ένα απίθανο παιχνιδάκι, βασισμένο σε ένα παλιό white paper του Rob Miles. Πρωταγωνιστής ένα ψωμί και ένα τυρί. Στυλ arkanoid που χτυπάς ντομάτες. Οι τρεις εκδόσεις που έχω στο συννημένο έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:</p>
    • CheeseGame: Το παλιό παιχνίδι, με πολλά features όπως διάφανα .gifs, levels, scores κ.α.
    • CheeseGame2: Μειωμένο functionality για τον σκοπό της παρουσίασης. Κατανόηση του μηχανισμού του παιχνιδιού. Περιλαμβάνει steps για το πως να δημιουργηθεί.
    • CheeseGame3: Αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Όπως το CheeseGame2 αλλά με alpha-blending γραφικά (δηλαδή με σκιές). Χρησιμοποιεί το UI Framework for .NET Compact Framework 3.5. Δείτε μέσα στο συννημένο το CheeseGame3 Step-by-step.doc για το πως να το φτιάξετε step by step.

Επίσης, θα βρείτε στο συννημένο τα slides της παρουσίασης. Εκεί υπάρχουν διάφορα χρήσιμα links σε ιστοσελίδες, resources και SDKs.

Introduction to Windows Mobile 6 programming

Για μια εισαγωγή στον προγραμματισμό Windows Mobile 6 εφαρμογών, μπορείτε να παρακολουθήσετε το webcast μου με τίτλο “StudentGuru.gr – Introduction to Windows Mobile 6 (greek)”:

Updated:

Leave a comment